NL
FR
Winkelmandje
Items: 0
Subtotaal: 0,00 €

Health Care Solutions in de Benelux

In Europa sterven jaarlijks ongeveer 550.000 mensen ten gevolge van een plotselinge hartstilstand.

De nood voor veiligheid in werkplaatsen, sportclubs, bejaardentehuizen enz. gaat in stijgende lijn, en ons doel is de prijzen van defibrillatoren aan de markt te brengen aan een redelijke prijs, om zo de verspreiding van deze vitale producten nog te verhogen doorheen de verschillende landen.

Plotselinge hartstilstand

In Europa sterven jaarlijks 550.000 mensen ten gevolge van een hartstilstand. De overlevingskansen bedragen gemiddeld amper 10%. Maar het merendeel kan gered worden door gebruik van een defibrillator !
De groep Healthcare Solutions Europe is een netwerk van verdelers in Europa van IPAD DEFIBRILLATOREN, en opereert in vooral in Scandinavië en Benelux.

Healthcare Solutions Europe verdeelt ook specifieke wandkasten voor de defibrillators, voor binnen- en buiten gebruik, met of zonder alarm (specificaties kunnen gecheckt worden verder in de website)

Wij hebben een missie!

Het is het doel van Healthcare Solutions Europe om de defibrillators aan een attractieve prijs en hoogstaande kwaliteit op de markt te brengen en te verspreiden, inclusief binnen- en buitenkasten, met of zonder alarm en verwarming als optie, alsmede gesofistikeerde online-monitoring.

Defibrillators voor iedere werknemer van kleine, middelmatige en grote bedrijven, voor publieke plaatsen en zelfs voor privaat gebruik.

Wij zijn een team!

Wij ondervonden dat de nood voor veiligheid in werkplaatsen, sportclubs en bejaardentehuizen een toenemende must was. De start om defibrillatoren op de markt te brengen met een optimaal prijs/kwaliteit coëfficiënt werd gelanceerd.
De groep werd sterker, het verkoopsvolume bleef stijgen in die landen waar wij verdelen, met een populatie van meer dan 54 miljoen mensen. Door die volume stijging zijn wij er in geslaagd de prijzen nog aantrekkelijker te maken en nog meer landen te kunnen verdelen.

Service

Contact

Volg ons

Blog

Facebook

Twitter