NL
FR
Winkelmandje
Items: 0
Subtotaal: 0,00 €
Home > Defibrillators > CU-Medical i-PAD CU-SP1 Semi-automaat
CU-Medical i-PAD CU-SP1 Semi-automaat
CU-Medical i-PAD CU-SP1 Semi-automaat

1 499,00 €

1 399,00 €

Omschrijving:

De CU-Medical iPAD SP1 is ontworpen om ventrikelfibrilleren en polsloze ventrikeltachycardie te behandelen.
Deze twee hartritmestoornissen zijn de meest voorkomende oorzaken van een plotselinge hartstilstand.In dergelijke gevallen stopt het hart plots met pompen. Een hartstilstand kan zich onaangekondigd voordoen bij alle leeftijdsgroepen.

Gemakkelijk en eenvoudig te bedienen, voor gebruik in openbare ruimten.

De AED CU-SP1 is een zéér performante, gebruiksvriendelijke, Mono Block AED met volgende kenmerken :

 

“Child – Adult” schakelaar:

- Bij de CU-SP1 wordt de Child / Adult modus geactiveerd via een schakelaar. Indien de schakelaar op Child Modus staat, kan U zowel Adult PADS als Child PADS gebruiken. Bij kinderen (< 8J/25 kg) levert de AED dan een stroomstoot van 50J. Indien U Child PADS installeert schakelt de CU-SP1 automatisch in de Child Modus! In de volwassenen modus is de stroomstoot 150J. U bespaart sowieso omdat u geen kinder elektroden moet bijkopen en/of vervangen. Hierdoor is er ook minder verwarring en vooral tijdswinst bij elke interventie.

Mono Block: Integratie van SMART PADS in een cover onderaan het toestel

- De CU-SP1 is een Mono Block AED zonder scharnierende cover waar de “pre-connected SMART PADS” onderaan het AED toestel afgesloten bewaard worden en deze dus onmiddellijk bereikbaar zijn bij een urgentie. 

Een unieke technologie in de connector van de PADS detecteert of de PADS reeds gebruikt zijn. De houdbaarheidsdatum van de PADS kan onmiddellijk gecontroleerd worden. 

Data Transfer:

- Bij de CU-SP1 kan men data van 5 interventies (max. 3h) stockeren zodat U al deze gegevens via een SD kaartje of IR kan downloaden op de PC/Laptop en deze informatie kan toevoegen aan het medisch dossier. 

“Water/Stof” - dicht/ valbestendig:

De CU-SP1 is valbestendig en spuitwaterdicht (IP55).  

Levensduur Batterij:

5 Jaar en tot 300 schoks

In optie leveren wij ook de accessoires en onderhoudscontract aan speciale voorwaarden zoals vermeldt op het formulier.

Inbegrepen:
Batterij, Set elektroden voor volwassene, Gebruikshandleiding, transport en beschermingstas.
Specificaties:
Type gebruiker
 • Thuisgebruiker
 • Sportvereniging
 • Bedrijf
 • Overheid
 • Paramedische professional
Gewenst gebruik
 • Binnen en buiten
 • Mobiel
Gesproken instructies
 • Eéntalig (NL - FR - EN)
 • Andere talen
Kindermodus
 • Geïntegreerde kindermodus
CPR-Feedback
 • Zonder CPR-Feedback
Extra info:
Kan niet verkeerd worden gebruikt, Een van de meest gebruiksvriendelijke AED’s, De SP-1 is geïnstalleerd met vooraf aangesloten elektroden, Schakelknop om te schakelen tussen werkingsmodus volwassene en werkingsmodus kind: resp. 150 J (Volwassene) of 50 J (Kind), Dagelijkse zelftests. Vereist geen duur inspectietoezicht, EG-goedkeuring, De hoge beschermingsgraad IP55 betekent dat de iPAD tegen stof en water is beschermd, Ook geschikt voor schepen, Het LCD-scherm controleert de staat van elektroden en batterij. Het geeft ook aan wanneer het tijd is om ze te vervangen, Slaat maximum 5 reddingspogingen op: een opname van 180 minuten van het hele reddingsproces samen met de ECG-gegevens, Automatische volumeregeling afhankelijk van het omliggende geluidsniveau, Gegevens eenvoudig in te lezen met SD of IrDa-infraroodverbinding. Hiervoor zijn speciale kabelen software vereist, De software kan worden bijgewerkt.

Service

Contact

Volg ons

Blog

Facebook

Twitter