NL
FR
Winkelmandje
Items: 0
Subtotaal: 0,00 €
Home > Defibrillators > Primedic HeartSave AS volautomaat drietalig
Primedic HeartSave AS volautomaat drietalig
Primedic HeartSave AS volautomaat drietalig

1 615,00 €

1 515,00 €

Omschrijving:

De HeartSave AS van Primedic is een semiprofessionele AED voor de prijs van een eenvoudige AED. Het grote voordeel van de Heart-Save AS is dat deze zeer compleet is uitgerust en zeer goed bestand is tegen stof & water (IP waarde=55). Dit betekend dat hij bestand is tegen waterstralen van alle richtingen. Door zijn enorme robuustheid is hij bijzonder goed bestand tegen vallen, stoten etc. 

De Heart-Save AS is standaard uitgerust met een CompactFlash geheugenkaart voor het opnemen van patiëntgegevens (ECG) en omgevingsgeluid. De software voor het uitlezen van deze gegevens op de computer wordt meegeleverd. Tevens kan deze kaart gebruikt worden om de AED aan te passen aan veranderde richtlijnen m.b.t. reanimatie of gebruik van de AED. De elektroden zijn "preconnected", al aangesloten op de AED. 

Inbegrepen:
Batterij, 1 sets elektroden voor volwassenen, Geheugenkaart voor het opslaan van gegevens, Gebruikshandleiding
Specificaties:
Type gebruiker
  • Sportvereniging
  • Bedrijf
  • Overheid
Gewenst gebruik
  • Binnen en buiten
Gesproken instructies
  • Tweetalig (NL/FR) - (NL/EN) - (FR/EN)
Kindermodus
  • Kindermodus met aparte pads (optie)
CPR-Feedback
  • Zonder CPR-Feedback
Extra info:
Volautomatisch: de schok wordt automatische toegediend, Taalknop voor het instellen van 2 verschillende talen, Pacemaker detectie, Robuust, Standaard voorzien van een geheugenkaart voor het opnemen van patiëntengegevens (ECG) en omgevingsgeluiden, Geen afzonderlijke elektroden voor het reanimeren van kinderen nodig

Service

Contact

Volg ons

Blog

Facebook

Twitter