NL
FR
Winkelmandje
Items: 0
Subtotaal: 0,00 €
Home > Defibrillators > Powerheart G5 Automaat 2-talig
Powerheart G5 Automaat 2-talig
Real-time reanimatiefeedback - tweetalig
Powerheart G5 Automaat 2-talig
Powerheart G5 Automaat 2-talig
Powerheart G5 Automaat 2-talig

2 195,00 €

1 845,00 €

Omschrijving:

De Powerheart G5 AED biedt u het vertrouwen om te handelen en een complete AED-oplossing voor de werkplek en openbare ruimten.

Gebruikers die voor de eerste keer met het apparaat werken, kunnen lke stap van de reanimatie succesvol uitvoeren met de Powerheart G5, dankzij de real-time reanimatiefeedback, instructies in het tempo van de gebruiker, elektroden met intuïtief ontwerp en automatische schoktoediening (ook in semiautomatische model verkrijgbaar)

U kunt vertrouwen op de geavanceerde technologie van de Powerheart G5 met trapsgewijs aanpasbare energie en snelle schokafgiftetijden. Met een druk op de knop kunt u tijdens het gebruik eenvoudig overschakelen op een tweede taal (in optie).

De Powerheart G5 is klaar voor gebruik wanneer het nodig is en beschikt over een duurzaam ontwerp dat zelfs aan militaire normen voldoet en een IP55-classificatie voor bescherming tegen stof en water.

De uitstekend zichtbare Rescue Ready-indicator geeft aan dat uw G5 is geslaagd voor de uitvoerige dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zelftests.

Cardiac Science is een wereldwijde, toonaangevende leverancier van AED’s. Met de Powerheart G5 brengen zij de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en de effectiviteit van AED-technologie naar een hoger niveau.

Inbegrepen:
1 Intellisense batterij, 1 paar defibrillatiepads voor volwassenen met real-time reanimatiefeedback, AED Manager software, Handleiding + Aan de slag-kaart, Stappenprocedure voor reddingsactie
Specificaties:
Type gebruiker
  • Niet beschikbaar
Gewenst gebruik
  • Niet beschikbaar
Gesproken instructies
  • Niet beschikbaar
Kindermodus
  • Niet beschikbaar
CPR-Feedback
  • Niet beschikbaar
Extra info:
Volautomatisch: de schok wordt automatische toegediend, tweetalig: met 1 druk op de knop kunt u tijdens het gebruik eenvoudig overschakelen op een tweede taal, De G5 maakt gebruik van trapsgewijs variabele energie + Garandeert snelle schoktijden, De real-time reanimatiefeedback helpt u reanimaties uit te voeren conform de laatste reanimatierichtlijnen, beschikt over aanpasbare protocollen, USB gegevensoverdracht, RescueReady®-indicator toont of de G5 klaar is voor gebruik, LCD tekstscherm met achtergrondverlichting voor weergave van reanimatie-instructies en essentiële reddingsinformatie + Het reanimatieritme wordt aangegeven met een metronoomgeluid, Detecteert automatisch het type aangesloten elektroden en past het reanimatie- en schokprotocol naargelang aan, Verwittigt de gebruiker wanneer de uiterste gebruisdatum van de defibrillatiepads is verlopen of als deze eerder zijn gebruikt.

Service

Contact

Volg ons

Blog

Facebook

Twitter